Telefoonnummer: 088-5002100

 

  • Alle tandheelkundige zorg onder één dak
  • Moderne en hygiënische praktijk
  • Eerste uur gratis parkeren
  • Geen wachtlijsten

 

Direct inschrijven

Kunstgebit bij Mondzorg Sittard-Geleen

Een kunstgebit van Mondzorg Sittard-Geleen is de ideale oplossing als u reeds een paar of al uw tanden kwijt bent. Of als uw eigen gebit niet meer te behouden is. In Sittard-Geleen helpen wij u weer aan een stralende lach met een goed passend gebit!

Soorten kunstgebitten

Een kunstgebit, of in tandartstermen een prothese genaamd, is een uitneembare vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. En omdat het per persoon verschilt hoeveel tanden er ontbreken, zijn er verschillende soorten kunstgebitten/protheses:


Wat voor soort kunstgebit u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en uw voorkeuren. Bij Mondzorg Sittard-Geleen adviseren bij u graag over de mogelijkheden.

Kosten kunstgebit

De kosten van een kunstgebit zijn afhankelijk van het soort kunstgebit en hoeveel werk het kost om uw huidige gebit te vervangen voor een kunstgebit. Grotendeels wordt deze vergoed vanuit de basisverzekering m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De kosten van het kunstgebit kunt u terugvinden in onze tarievenlijst op www.mondzorgsittard-geleen.nl/tarieven

Reparaties aan uw kunstgebit

Reparaties aan uw kunstgebit vinden plaats in een tandtechnisch laboratorium. Vaak kunt u wachten terwijl uw kunstgebit gerepareerd wordt. Een spoedreparatie aan uw kunstgebit kan veelal direct worden uitgevoerd.

Tandartspraktijk Mondzorg Sittard-Geleen

" Mondzorg Sittard-Geleen is een gerenommeerde en patiëntvriendelijke tandartspraktijk. We bieden u alle tandheelkundige zorg die u nodig heeft. Persoonlijke aandacht en zorg staan bij ons centraal. Houben Mondzorg staat garant voor een mooi en gezond gebit. We werken met de nieuwste technieken en materialen en hanteren de hoogste hygiënenormen. De praktijk is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de 1e etage. Parkeren is het eerste uur gratis.

Over Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen is een tandartspraktijk gevestigd in Sittard-Geleen. Het is de noordelijkste gemeente van de streek Zuid-Limburg. De historische binnenstad van Sittard heeft verrassende winkeltjes, mooie modezaken en gezellige winkelstraatjes. Geleen heeft daarentegen een modern shoppingcenter. Zin om een dag de natuur in te gaan? Er is een gevarieerd aanbod van prachtige loofbossen, parken en stadstuinen.

© 2021, Mondzorg Sittard-Geleen | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd februari 2021